Har precis duschat och satt på mig kläder. Här får ni valborgsoutfiten!
Jag var tvungen att spara i paint, alltså dålig bild!Nu ska jag äta lite lunch och sen vid 12.40 åker jag in till stan för att gå till backen där pappa har konsert. Hade varit tråkigt om det inte var utomhus med massa folk man känner :D. Sen ska jag ta bussen med Linnea hem till mig och sen börjar kvällen! Ev. blir det brasa i Norby men det är inte alls säkert. Dels för att vi vill inte åka igenom gottsunda på kvällen eftersom att .. jaa. Ni kan ju gissa! Och dels för att nån jävel tände eld på brasan i förrgår. Så isf blir det inte en så liten brasa. Aja, vi får se hur det blir! Ha en underbar valborg nu!

Let's get this party started! :D

det är ingen vanlig dag! nej det är faktiskt ;


Fast det kanske bara är här i uppsala som det är det.. I don't know :D Aja, för er som inte hört ordet kvaaaaaalborg så är det ju kanske som man kan höra på namnet. Kvalet innan valborg liksom. Ett minivalborg helt enkelt. Fast folk blir i princip lika fulla som imorgon menmen. Själv ska jag inte göra nåt speciellt. Jag sitter hemma och bloggar istället! :)
Imorgon är det sista april (har hört att det också är nåt man bara säger här..) and i can't wait! Jag och linnea ska chilla galet med ben & jerry's och lövbiff (a) . Nu ska jag ladda upp inför imorgon, dvs välja kläder :) PUSSPUSS !

Är helt in love i den här klänningen från älskade gina tricot. Den finns i blå också och den är precis lika fin den! :D