Det blåser här på Mollösund. Nästan så mycket så att om man ställer sig på mollösunds högsta topp så blåser man nästan iväg. Och man kan nästan "lägga sig" på vinden, om ni förstår? Igår blåste det runt 16 m/s men inatt & idag är det tydligen över 25 m/s! Det är alltså storm!
Pussar
..att jag fyndade stoort inne i Uddevalla för några dagar sen. Jag, systrarna & Calle var där och shoppade och vi valde kanske inte den bästa dagen eftersom att det var absolut proppat med folk. Men shoppade gjorde jag iallafall! :) Inne på bikbok hittade jag en jumpsuit som jag har dreglat efter på deras hemsida typ.. hela året? Och priset var ju det absolut bästa. Utan någon rea kostade den 600 kr. Men eftersom att det var halva REApriset så kostade den only 150 kr! SWEET!


Fin va?

Sen köpte jag en gul mönstrad kjol från Gina också för bara 49 kr. :D Klippte dock av lite spetsgrejjor längst ner.
Kisses

Heeeeeeeeeejsaaaaan :D

Nu har Filippa och hennes familj kommit hit till Mollösund! KUl att inte vara ensamma hela tiden :). Idag var vi ute med båten och åkte till våran bod som ligger en bit härifrån. Supermysigt men ganska blåsigt och kallt. Badade för första gången i saltvatten för i år idag också! :) Johanna testade att använda sin undervattenskameragrej, eller vad man ska säga. Det är typ som en påse som man stoppar ner kameran i så kan man ta kort under vattnet! Det funkade faktiskt riktigt bra och vi tog många roliga bilder :D.

Nu har vi varit nere i fiskaffären och köpt kräftor till middag. GREJT! :D
Kisses.