Har inte bloggat något idag. Förlåt för det!
Dagen började med att jag hade sovmorgon till 10.10. Vaknade av att solen strålade in! Hur mysigt som helst. Jättevarm dag var det! (AWOOHU) Iallafall så cyklade jag för första gången idag! Tack vare vädret gick det himla bra för att vara första gången. Tog ca.35 min och det är ungefär 8 km till skolan. Det var väldigt jobbigt på vissa ställen där det var ganska öppet, då blåste det så mycket. Fast det gick bra och jag kom fram alldeles för tidigt :) Hemvägen däremot var PAIN. Solen lyste inte längre då och det hade börjat blåsa riktigt mycket. I motvind också. Så nerförsbackarna var inte till så stor hjälp för att jag skulle kunna ta mig framåt.

Imorgon ska jag in till polisen. Ni vet nog varför, orkar inte skriva här igen. Klockan åtta ska jag dit. Sjukt obehagligt, men det går nog bra. Pappa skjutsar in mig så jag kan ta med mig cykeln och cykla hem!
Får se om jag överlever onsdagen imorgon. För alla er som inte har tänkt på det är det 1:a April imorgon! Brukar alltid bli totalt megalurad och skämma ut mig ;p.Såådäär! Nu är jag hemma på riktigt. Som jag sa har jag varit på utvecklingssamtal. Det gick .. både bra och dåligt. Fick hur bra som helst på vissa ämnen men på nästan alla andra fick jag , "var mer aktiv muntligt". Det kan jag verkligen hålla med om. Jag pratar & frågar inte så mycket på lektionerna. Men jag fattar inte riktigt sånt där. För på tillexempel fysiken stod det, "var mer aktiv muntligt, och försök att samtala och diskutera mer med klassen om det naturvetenskapliga ämnet." Eller nånting sånt. Och, om jag då inte vet det vi pratar om, hur ska jag då kunna samtala om det? För vi lär oss nästan hela tiden nya saker som jag inte har en aning om. Vi går nästan aldrig igenom läxan liksom. Då är det svårt att ha någonting att prata om. Fast det kanske bara är jag som är dum. :)

Nu ska jag göra nånting som jag inte gjort på väldigt länge. Spela SIMS! Fick ett otroligt sug efter det! Sims spelar man ju verkligen i perioder. Ibland går det inte att göra nåt annat men ibland är det hur tråkigt som helst.
Nu har ju sims 3 snart kommit ut också. Vet inte riktigt om jag vill köpa. Det känns lite som att det kommer vara ett helt annat spel. Så jag tror jag håller mej till tvåan!


hell yeah !

Hejhopp!
Kom hem från skolan för några minuter sen, så jag tänkte blogga lite som jag lovade imorse! Ska snart in till stan igen för att ha utvecklingssamtal .. Kommer gå sådär tror jag. Men jag hoppas på det bästa!

Dagen var helt okej, skrattade väldigt mycket! Haha, japp !