O M G vad varmt det äär! Har duschat två gånger idag men svettas ändå som en gris! :S Fast jag ska inte klaga. Då försvinner den bara & det är ju inte bra.

Sitter nu på altanen med familjen & johannas pojkvän och äter kladdkaka! Supermysigt! :D Ska snart in och sova men det är ju så himla ljust ute! Känns helt fel att lägga sig då. Plus att jag drack två redbull idag och jag blir verkligen jättepåverkad av sånna! Är typ hur speedad som helst :P .

Nu ska jag checka min kalender och se om vi har några läxor i veckan. HOPPAS INTE!

Hemma! Loppisen var superrolig, och vi fick ihop ca.2600 kr! Vi tjejjor stod mest i fikaståndet & vi var very good. Hinner inte skriva så mycket mer. Är jättevarm och svettig så jag ska ta en snabb dusch innan ikväll, då vi ska till farmor & farfar på middag. Men jag slänger in några bilder iallafall!


Frida sötnos var redo för big försäljning :D


yay!


sssofia! :D<3


Frida & Joel!


August med sina älskade redbull -.-


mums!


MIN FÖRSTA CYKEL!! Den blev såld! En mycket sentimental stund för mig.. :P


jaooo :D


frida superfin.


HAHA


Lovisa & hennes pappa Calle! (VÄRLDENS SKÖNASTE PAPPA)


August tyckte det var en bra idé att göra såhär. Han säger underhållning, jag säger misshandling.Och tillsist en liten video på August när han busar med helium :)

Snart drar jag iväg till loppis på övre slotts. Har ingen aning om var det ligger, men det blir nog bra :P. Innan möter jag upp Sofia för att gå dit tillsammans. Och nu vill vi självklart att ALLA I UPPSALA KOMMER TILL ÖVRE SLOTTSGATAN FÖR ATT SHOPPA LOSS I 7AS STÅND KL. 11.00 :D

Och juste! GRATTIS ÄLSKADE MAMMA PÅ MORSDAG!! <3<3<3