Hejhopp.
Julia var här en stund och kollade på nya köket. Sen drack vi te och jag fick låna en tunika av henne. Den är fiiiiiiin! Sen kollade vi på disney channel. Bäst!

Så mycket plugg blev det inte.. Höhö. Men jag klarar mig ändå.
Godnatt!


This is how we do it ! :)♥

Ciaaoo bella!
Jobbig dag. Förutom att jag fick MVG på mattediagnosen! Duktiga jaaaaaaag :D
Nu sitter jag och lyssnar på jullåtar och ska försöka börja plugga franska till provet på fredag. Helvetet tar aldrig slut hörrni.. Imorgon har jag musikhistoria också. Hela dagen blir verkligen förstörd bara man kommer in i det där rummet :S Imorgon har jag rep, blääää. Slipper pianon iallafall, jag har inte tränat nåt på läxan typ pågrund av alla prov. SKOLAN SUCKS.

Tjingtjong.


Haha tänkte visa upp min skolvecka men så såg jag det här haha. Emma ritade lite i min kalender på franskan ser jag .. :P

Hej!
Hemma från New moon nu! Grymt bra film, nästan bättre än ettan enligt mig själv.. Lite långtråkig kanske men skitbra iallafall. Vi träffade Frida, Marlene, August, Lovisa, Anna och rebecka på bion också! Kulkul.

Nu ska jag plugga antar jag. Det är ganska sent så det är lite jobbigt menmen. Dumma Sofia stressar inte lite genom att lägga ut en bild på sitt tremeter långa frågepapper hon gjort själv på bloggen. BAJSA PÅ DIG! ♥