Ciao!
Var iväg med mamma och fixade inlägg till hennes skor. Det tog typ tre år, plus att alla hennes kompisar var där och deras snack tog väl cirka tre år till, haha. Nu har vi precis ätit mat och två bus eller godisbarn har kommit. Har jag sagt hur mycket jag hatar halloween? Tycker alla som går och tigger bara är pinsamma som ens vågar tänka tanken på att ta mitt godis?! Okej typ om man är 8 år, men 13-14åringar som kommer och tigger ger jag en BIG NO NO till.

Nu ska jag kolla på någon bra film. Vet inte vilken dock. Vill egentligen se Ps. I love you med mamma för jag vet att hon skulle storgråta genom hela filmen men den vill inte pappa se haha. WELL WELL.
Tjenixen :)
Är vaken och ska nu äta frullebulle.
Tänkte bara säga att jag hatar halloween.
See you later! ♥


Oj vad snygg man kan va!

YO !
FY VAD LOV ÄR TRÅKIGT.
Usch, det kändes hemskt att säga det där men, det är faktiskt sant! Man har ju inget att göra..! Tråkigt.

Sitter och försöker knåpa ihop en ny design, men det är svårt! Har inga roliga idéer liksom.. Plus att jag är ju egentligen inte särskilt bra på att göra de heller. Även fast jag är ganska nöjd med den jag har nu. Kommer ihåg när jag inte hade design i början. Då gjorde jag jättefula på paint, blev helt misslyckade haha. Tänk så det kan gå ;)

Idag är det fredag och snart helg! Ska försöka plugga imorgon men det kommer nog vara fullt upp här hemma eftersom vi ska renovera vårat kök och imorgon ska vi börja rensa hela köket på grejer. Det kommer nog vara ganska rörigt! Jaja, får väl stänga in mig på mitt rum eller nåt.

Hörs ikväll!