Gullholmen blev utflykten idag! .. japp, inte så mycket att säga om det..

Har varit lite crappy väder de senaste dagarna men imoorgon blir det bättre, hoppas jag! Känns så konstigt att jag ska hem om en vecka efter att ha varit borta i fyra och om två veckor ungefär, börjar skolan. Gråter när jag tänker på det!

Nu ska jag käka!


Helena, Johanna och jag! systrarna sundqvist!

Har precis sett Australia med Hugh Jackman och Nicole Kidman. Jättebra film! Verkade lite oseriös i början men när man kommit in i handlingen var den riktigt bra! 2 timmar och 38 minuter for förbi snabbt som attan. Det är väl en ganska grym recension av en film?


världens sötaste pojke i filmen!

Hej åå hallååå!
Har varit utit och flygit hela dagen. Vi åkte till en ö som tydligen skulle vara så spännande och så men efter en tur runt den i bil så var varken jag, mamma och pappa särskilt imponerade, faktum är att det var skittråkigt. haha. Efteråt åkte vi til Göksäter, Ellös svar på ullared. Typ.

Fick med mig hem ett par tights som i affären såg ganska.. fula ut faktiskt, men som när jag kom hem var riktigt snygga! Tillsammans med mina röda älsklingar blir det riktigt vackert! Var såhääääär nära på att köpa ett par bruna gladdisar också men köpte de aldrig. De satt inte så bra och var inte så snygga egentligen.. men nu när jag sitter här och funderar på varför jag EGENTLIGEN inte köpte dom kommer jag inte på nåt bra skäl.. Jag menar, det kostade 149 kr. suck.