Biljetter till eclipse är bokade! Ska gå med min alldeles egna torsten på fredag. Mys !Idag var jag med min silverbagge linnea! Gosigt att träffas igen efter tre veckor! Tänk vad ofta man träffas egentligen. jag menar jag har ju kompisar jag känt hela livet men som inte går i min klass. Dom träffar jag ju inte aalls lika mycket som klasskompisarna ! Då är det lite skumt att vara ifrån varandra! Fast fan så skönt egentligen. Skulle få psykbryt om jag stannade i mongonas djungel tio veckor till på året, haha.

tjennää! Hemskt vad varmt det var idag. Så får jag inte säga egentligen men usch jag dog typ. Tränade på crosstrainern och det var skitskönt för stunden men när jag kom upp från min kalla källare och la mig på gräsmattan höll jag på att smälta av värmen! tog en kalldusch men då typ kallsvettades jag efteråt, bläääah! (fan vad sur jag kommer vara när jag läser det här i november, haha)


haha bild från kalla hemska november!

En sån här vill jag haaaaa! Passar PERFEKT att ha över bikinin när det är lite kallare på stranden. Ge mig ge mig ge mig!