PLUGGA SUGER. Iallafall när man inte vet vad man ska läsa på. Troor att jag typ kan allt men det känns helt fel att bara lägga ifrån sig boken och inte plugga resten av kvällen.. :S

jaja, dating in the dark nu :D

Yo fellas!

Blir man på gott humör av vädret eller vaad?? Synd att det är jättemulet hela dagen och sen när man kommer HEM så blir det sol. Borde vara så hela dagen. Ska plugga nu, som vanligt. Men det är ju faktiskt bara 1 ½ dag kvar nu! Slutar 13.40 på torsdag och jag börjar 10.35 så jaa jag går i skolan typ i tre timmar och av den tiden har jag lunchrast i typ.. 1 timme och 20 min? SKÖNT. Men det är ju trots allt onsdag först..

jag och bajskorven var ute i solen! ♥


Tjenixen!

Har pluggat hela kvällen! Hade utv. samtal också som gick jättebra. Skönt att ha det gjort!

Räknar dagarna tills Mars är över nu.. Är så himla trött på slasket! Spelar ingen roll om det är slask i april, det är fortfarande april liksom :D Sen är det bara 10 veckor och sen , SOMMARLOV. GODE GUD VAD JAG LÄNGTAR. Eller längtar egentligen mest till Maj.. Helt klart bästa månaden på hela året. Förra året var Maj heelt underbart. Åkte runt på ett lyckomoln hela månaden :)Nu ska jag plugga franska!
see uuuuuuuuuuuuuu ♥