Åh heeeeeeeeeeeej! Stressad brud nr ett här! Sprang runt hela eftermiddagen på stan för desperat inhandel av present till min mor som fyller år imorgon! När det var en kvart kvar av min mycket noga uträknade tid haffade jag åt mig en riktig goding.. Haha nämen, är sjukt nervös för att den är för stor/för liten/inte faller henne i smaken/exakt kopia av en hon redan äger. Jaja, det är tanken som räknas!

Iallafall... Efter akutshoppingen tog jag bussen till Skrapan på öppet hus! Sköna lärare men eleverna var lite "förprogrammerade" på vad de skulle säga. Det var typ som att de hade fått ett tal av en lärare att säga till varje gäst. Blev faktiskt inte så jätteimponerad av skolan. Eller jo, till en början kanske. Men efter skrapan körde vi vidare mot Rosendal där jag trivdes direkt! Sjuukt trevliga elever och lärare, grymma salar och en jättehärlig matsal (ryktet säger att det är grym mat också!). Kände verkligen när jag gick in genom dörrarna att this is my thing! Bara det att en massa tvåor hjälpte mig och blev helt engagerade i mitt geografiprov som jag har imorgon, visar ganska mycket av hur hjälpsamma alla är!

Såå.. Rosendal nästa?
Godnatt!

Hallåå! Har så äääckligt mycket plugg så ska bara skriva nåt snabbt sen blir det plugg hela kvällen. Har spenderat eftermiddagen hemma hos min Siri i industristaden. Vi fick föreläsning av hennes bror om fattigdom i världen inför provet på onsdag. Nu är vi riktiga experter. Kom hem sent och var så hungrig så höll på att sprickaa! Mina föräldrar var inte hemma när jag kom men gulliga som de är hade de dukat upp med sallad och kycklingwraps på vardagsrumsbordet. MUMS! Nu blir det resterna av min b&j samtidigt som top model rullar på teven och historiaboken ligger framför mig. Wish me goood luck!


Såhär transporterar jag mig framåt i skolan, siri är min slav.
Godmooorning!
Kämpade mig upp ur sängen idag för att tända adventsstaken med familjen, men främst för att jag måste pluugga!! Har nu satt mig här på min vanliga stol och satt på julmusik för att lätta upp stämningen lite. Ska vid tolv in till stan och gå på julmarknad och second hand och sen på adventsfirande hemma hos en kompis till min mooor! MEN NU, dags att gräva ner mig bland debattartiklar och geografiplugg..