Blir tidig uppgång imorgon. Ska befinna mig i stan 10.30 för möte med tjejerna och sen Frantic Sunday i slottsbacken! WOHU! Skitkul! Som den Uppsalabo jag är blir det stan hela dagen med forsränning, lunch i engelska parken, mer parker osvosv.. OCH ÅN SJÄLVKLART. På kvällen drar vi hem till mig och Sunnersta för middag och brasa någonstans nere vid sjön + nattliga promenader längs vattnet. Blir bra det här hörrni. Nu kvalar vi in Valborg med en glassbåt och chokladkakekex. Mitt liv ♥
Balklänning. Inköpt. Eller avklickat kanske jag ska säga. Extremt läskigt. Den är så rosa så det går inte att bli mer rosa. Antingen blir det flipp eller flopp. Som tur var är den köpt på nelly. Alltså är det möjligt att byta. Fjuh. Nu är det bara sko+väska+sminkinköp som kvarstår. Pågrund av min rosa karamell måste rosa rouge införskaffas.

Idag fylldes skolans fotbollsplan av dansande nior istället för skrikiga treor. Spexövandet är påbörjat! Med feta högtalare, en grym text och megafoner dansade vi till village people för att hedra vår skola. VI SKA HA CRED FÖR VÅRA PRESTATIONER ALLTSÅ!

Sen ett personligt meddelande till Siri. Nedan ser du våra två favoriter samlade. Robert Broberg som dirigent + min pappa på nedersta raden längst till vänster.