Efter en timme i Rosendals skolkör fick jag och Siri psykbryt och lämnade salen illa kvickt. Yrkesskadade är vad vi är. Ett tips: Börja inte i musikklass, du kommer aldrig mer kunna spontansjunga tillsammans med andra människor.

En Emma mötte vi upp i entrén och vi visade upp vårt kära Rosendal. Sen drog vi en fika på Wayne's och såklarre en tur in på Monki. Ett pannband (inte så illa som det låter), ett par vantar, och ett silkserum för håret senare, satt jag på bussen hem med en Torsten. Go tjej dendära.


"Pannbandet" (finns det något bättre ord?!!?? jag e lost) skymtar på bild. Tar nog en bättre senare i höst, den är nämligen skrämmande lik en turban på detta foto.

Hemma från dagens nollning! Det var riktigt kul, men anledningen till att jag tycker det är nog mest för att jag förväntade mig laxeringsmedel och riktigt grov offentlig förnedring. Fast förnedrade blev vi, på ett milt sätt.

Nu ska jag slå mig ner framför ett avsnitt sex and the city. Ett kort inlägg blev det, utan varken bild eller innehåll. Men summeringen av dagen är: Rolig. Punkt.
Vilken helg. Eller, vilken lördag. Mammas och pappas bästa vän hade 50-årsfest för 115 pers och jag och systern min jobbade i köket. Kul var det, och härliga människor. MEN: Köket var på 8 kvadratmeter (om inte mindre), diskmaskinen sög/föll sönder när man drog upp locket/tog evighetslång tid och maten tog slut snabbare än kvickt. Vi fick alltså handdiska helt otroliga mängder tallrikar, glas, bestick osv. Från halv tre till ett på natten var vi igång så när jag kom hem vid halv två sov jag som aldrig förr.

På festen träffade jag min gamla musiklärare och han fick mig att längta tillbaka till UMK! Rosendal är mer än bra men det är något speciellt med den där gamla balderandan alltså...