Tjaaaaa! Sitter i hotellreceptionen och skriver fran Thailandsk dator, darav inga svenska bokstaver. Utsikten jag har fran dar jag sitter just nu ar helt MAGISK. Far nypa mig i armen ett par ganger for att inse att jag faktiskt ar har. Hotellet ar sa hiiimla fint och mysigt, och bungalowsen vill jag flytta in i. Det finns mangder av butiker med fina smycken sa jag kan verkligen saga att jag ar all set pa smyckesfronten. Dessutom har jag traffat bade militarer och en Mikaela (!) sa jag ar mer an nojd med Koh Lipe so far. Brant mig har jag gjort, men det ar bara trevligt tycker jag, inte mamma. Min bikini har lamnat efter sig tva vita trianglar och min nasa har blivit rod som Rudolfs. MEN DET AR SA NAJS! 

 
JUST PRECIS DETTA har jag framfor mig i skrivande stund
Är det julafton idag? Otroligt nog kan jag utan varken tvekan eller saknad på rösten säga att, fysatan så skönt att slippa! Idag ska vi shoppa och kramas med helena som intog Thailand igår, hela familjen samlad! Ha världens bästa jul hemma i snöslasket, själv ska jag inta stranden med en vattenmelonsdrink.
Jag som aldrig fått magsjuka i hela mitt liv, blev drabbad idag. En överkokt spaghetti bolognese startade det hela pch idag har jag roat mig med att spy upp hela mitt maginnehåll. När jag legat i sängen mer än halva dagen började jag gråta för mig själv på grund av ren ILSKA över att min första magsjuka kom just nu, i 30 graders värme, på ett hotell med obekväma sängar och en tv som bara sänder thailändskt. FRUKTANSVÄRD dag. Som tur var mår jag TYP bättre och imorgon ska vi iväg till södra koh Lanta för att rida på elefanter och bada vid något vattenfall. Vet inte mycket om denna utflykt då jag spytt bort hela dagen, men kul blir det säkerligen!