http://www.youtube.com/watch?v=Dz8Nu49BOZI
OVAN: Jag skrattar åt Lisa som imiterar en viss Foki. Detta är dock när jag lugnat ner mig lite. LISA = ROLIG
Här är orginalet. JAG DÖR
Jag & Siri!

Det ÄR så kallt! Utomhus är det helt okej men inomhus! BRR.
MEN kylan stoppade inte dagen från att vara bra! Allting kändes helt okej och flöt på hela dagen! Höll på att döööööööö av garv på lunchen och efter skolan också. Herregud. Lisa borde spärras in alltså. Fruktansvärt rolig tjej!
Sitter här vid skrivbordet och försöker läsa lite fysik. Har prov på torsdag och har inte ens öppnat boken än. Illa! Men ni veeet, sportlov är till för att sporta på. HEHEHE.
Har blivit megagaletkär i Veronica Maggios nya låt "Jag kommer"! Så jäkla bra! Den + the Arks avslutningslåt "Breaking up with god" har blivit mina favoriter den senaste veckan. Veronica Maggio & The Ark. DET är vad jag kallar blandad musiksmak alltså!
Dags att ge sig in i kärnkraften.
Det finns en norrman som jag så gärna skulle vilja skada fysiskt. Petter heter han. Efternamnet får ni klura ut själva.

Det blev seent för mig igår. Somnade tre tror jag. Emma var här och vi hade det jäkligt najs. Jag skådespelade mig igenom halva dirty dancing för emma som är oskuld på den fronten (!!!!!!!!!!!!!!). Insåg att jag sett den filmen alldeles för många gånger. När Emma lämnade mig slog jag på teven och där rullade Notting hill! Kan det vara världens bästa film kanske? Jag bara älskar en av de sista scenerna då de två går för första gången tillsammans ut på röda mattan med typ tre miljoner människor runt om sig och låten "She" med Elvis Costello spelas!! Ååå. Hugh Grant - fanet nummer ett har ni här.

Just nu sitter jag och har ångest inför skolan imorgon. Har haft ett så bra lov! Var sjuk halva iof.. men andra halvan har varit riktigt riktigt bra! Längtar redan till nästa lov.. Påsklov! Är det inte helt sjuk att veckan efter påskafton är det valborg? HUR tidsförvridande?!?

NU - Mer skidor!