Ahhhhhhhhhhhhh så trött på kläder efter dagen. Jag har rensat hela min garderob och slängt minst 70 klädesplagg. Dessutom har jag städat och fixat fint i rummet eftersom jag inte vill ha det framför mig dessa sista veckor. Imorgon jobbar jag som sagt och sen ska jag träffa siribiritåis! BADAAAAHHHH

Förövrigt dricker jag kaffe nu. Jag har fått svåra sociala problem i och med att jag inte dricker kaffe, så nu gör jag mitt bästa för att klunka i mig koffeinvattnet. Gott är det ju inte alltså. Men ner ska det.

Åter på rödhakevägen. Åter med en katt i famnen. Åter med min älskade The Bridgeväska bredvid mig. Åter hemma. Jag har roat mig med att packa upp alla presenter jag fick på födelsedagen. Mina nya högtalare är typ det bästa någonsin. Likaså locktången. Nu gäller det bara att vänta på ett hårsvall. Min korthårsperiod har jag växt ifrån nu och jag längtar efter mitt gamla hår! Som tur är har det växt under sommaren och bara någon decimeter till så är jag tillbaka. Hoppas också på att min hårfärg bleks bort eller något snart. Jag älskar färgen men utväxten mindre.Resten av dagen ska jag ägna till att bl.a. packa upp min väska. I den trängs enorma mängder kläder. Andelen nyinköpta kläder är nog faktiskt större än andelen gamla kläder. Jag har jobbat upp någon slags ny garderob inför gymnasiet vilket innebär att dörrarna kommer bukta utåt. Rensningsdags skulle jag tro.

Annars ska jag mest slappa idag och vila upp mig inför morgondagen då jag ska börja sommarjobba på Kronparksgården. Lyssna på det här. Min arbetsdag börjar klockan.... SJU på morgonen! Det kommer bli så oerhört plågsamt imorgonbitti då jag på något sätt ska förflytta min kropp från sängen till cykeln. Jag kan dock trösta mig med att jobbdagen då är slut klockan ett, alltså den tiden då jag vanligtvis brukar vakna.

Återigen en solig dag och jag sitter här färdigpåklädd och insmord efter det varmaste och härligaste doppet på hela sommaren. Kan vara för att det förmodligen var sista gången jag badade här för i år. Sorgligt som tusan! Tyvärr kära vänner blir detta ännu ett kort inlägg för nu vankas mat. Nästa gång vi skrivs är jag nog hemma i Uppsala. Ha det!


jag och syrran!