Jag har insett att jag bara skriver inlägg när:

-Jag har PMS
-Jag är sjuk
-Jag är ensambarn

Tråkigt för er att ni aldrig får läsa de inlägg jag klurar ihop på bussen på morgonen när jag är på sådär strålande bra humör. En gång tror jag att jag skrev i kalendern: "SKRIV BLOGGINLÄGGET SOM DU HAR I HJÄRNAN", men sen när jag kom hem, då förlorade jag den där gnistan liksom. För sanningen är att jag inte alltid har mens, inte alltid har slem i halsen och inte alltid är ensam hemma på en lördagkväll. Det är bara det att det är då som det är enklast att skriva. Det är då som inlägget är lätt att komponera ihop därför att andemeningen genom hela texten är: "Jag är irriterad". Det är lättare att skriva när man är irriterad. Testa själv.

Idag då? Jo idag mår jag bra. Trots att min cykel har punka, trots att min pianolärare ständigt skickar sms till mig som egentligen är menade att hamna i en Katarinas smsinkorg, trots att jag är dödstrött, trots att jordgubbarna jag just cyklade 4 km för att köpa smakade vatten, trots att mitt rum är 32 grader varmt, trots att jag trampade på minst tio sniglar imorse är jag glad. Varför? Därför att jag slutar grundskolan om 10 dagar.

Sitter här i min ensamhet och kollar på vädret. Upp mot 28 grader nästa vecka. WAH!

Jag kom nyss hem från stan. Blev inbjuden till systern min igår kväll så jag tog mitt pick och pack och hoppade på tjugan in mot stan. Väl framme blev det chips, dipp, godis och film inne hos Johannas homie Axel. The Descent och The Blair witch project. Den första var riktigt bra, klaustrofobisk och äcklig. Blair witch project DOCKkkkk.. mycket långtråkig och det enda läskiga var den absolut sista scenen.

Slut på uppradandet av sysslor. Jag och Kajsa har det alldeles förträffligt här hemma och slutsatsen av den här helgen är att det har varit riktigt skönt att vara hemma själv, trots förkylning och dåliga teveprogram (men ni missade inte håkan hellström på ettan igårkväll va??? Min konsert var det ju!).

En sista grej. Doften av andra människor kan vara riktigt jobbig ibland. Även om de luktar gott. Har just satt på mig en tröja jag precis fick av systern och den luktar så mycket Johanna att jag liksom inte vet var jag ska ta vägen. Följdfråga: Varför känner man inte sin egen doft?


Från sista refrängen av balen. Linnea i mjukisbyxor och hårfrisyrer som raserat (syftar på min hjälm till hår)