Med mjöl på kinderna och pepparkaksdegsrester på händerna skriver jag ett litet blogginlägg. Skulle väl mest berätta att efter att jag slutade idag, sjukt tidigt, åkte hem till mamma och bakade lussebullar och pepparkakor! Ooo så gosigt! Med Rudolf the red nosed reindeer i bakgrunden kokade vi ihop deg efter deg (riktiga kvinnor gör egen pepparkaksdeg) och nu sitter jag här med två plåtar lussebullar och en massa pepparkaksdeg på kylning i kylen. Blir gott till matteplugget ikväll. 

Hade jag varit 8 år gammal och fått reda på att snön precis börjat falla hade jag sprungit upphetsat till fönstret och lämnat näsavtryck på glaset. Men nu, 8 år senare, kan jag bara logga in på facebook för både glada statusuppdateringar och bildbevis på det vita utomhus. Praktiskt tycker jag.

Festen igår blev så braa, och så rolig. Jag trippade omkring i klackar för höga för att kunna trivas i (hur jag klarade mig på balen är faktiskt ett mysterium), och det slutade med att både jag och mormor gick runt barfota i fina klänningar. Varmt och svettigt var det, men med mycket roliga tal och mycket sång som vanligt. Grattis mamma!

Idag vaknade jag alldeles för sent, men jag hann iallafall hetsplugga inför en redovisning på tisdag. En powerpoint om en plånbok. Vi ska lära oss prata inför grupp på ett "roligt och annorlunda vis". Superskoj.

dsc00254 (MMS)

Fredag! Jag ligger inklämd i arbetsrummet för att syrran och Martin snott sängen min! De är här under helgen eftersom mamma har 50-årsfest imorgon! Det ska bli riktigt kul, men det är KAOS. Eller nja, det VAR kaos. Nu är vi samlade. 80 personer ska vi imorgon mata med 1200 smittar som ALLA är gjorda hemma från grunden. Kan inte misslyckas, eller vad säger ni? Ska ladda upp med ett friskispass med Siri och ev. Systern kl.9.30 imorgonbitti, hejåhå! Juste, bilden föreställer mitt namn på arabiska, Mona underhöll mig med detta under mattelektionen som verkade evighetslång!