tmppic (MMS)

Ytterligare ett vuxenpoäng till kakan! Jag sitter själv på bussen på väg in till stan. I GÖTEBORG alltså. Fråga mig inte hur jag ska kunna ta mig tillbaka igen, hittar förhoppningsvis till nordstan och om jag har en jävla tur tar jag mig ända bort till avenyn. Men inte så troligt. Blev redan lost då jag klev på bussen och insåg att chauffören inte brydde sig ett piss om min sms-biljett. Man behöver liksom inte visa att man betalat. Så omvänt på något sätt. Nej nu ska jag av tror jag. Be en bön för mig därhemma!

Jag dränker mina sorger över att facebookloggan snart dränks av utomlandsresestatusar med ett glas cola. Egypten, tjoho! Gran Canaria suckers!!! LONDON HERE I COME! New york bitches! Tack för att ni delger oss blekfisar med information som vi inte bryr oss ett hårstrå om. Tycker att vi alla borde ge Sverige den applåd hon förtjänar (observera hon. inte han), vi har ju faktiskt både färgranna löv, varma (nåja) somrar, ullared, fantastiska förebilder till bloggare, medelhavet några flygresor bort, IKEA, demokrati och sjukförsäkring. Och Victoria och Daniel såklart. 

Näää. Jag är inte bitter. Tvärtom. Ha det fint i utlandet. Nu ska jag äta onyttigheter och kolla på bilder på Thailand. HAH. Jag ska också utomlands. Snart så.

På G till arlanda. Vuxenpoäng till mig som bara har med mig boken Stolthet och fördom som reseunderhållning. Kommer ihåg i mina unga dagar då det krävdes en egen resväska för alla mina leksaker och prylar. Jag och mamma snabbshoppade bikinisar och strandkläder på HMs rea tio minuter innan vi skulle åka. 20 kr för bikinisar och långklänningar, man tackar man tackar. Ha ett gött höstlov kompisar!