I tisdags var jag hemma hos Siri och gosade på kvällen. Vi åt pizza och ben & jerry och kollade på Sjukhuset. Helt insatta.

På kvällen när jag satt på bussen intryckt bland illaluktande tanter satte jag på mig hörlurar och spelade Håkan Hellström hela vägen hem. Jag är så fruktansvärt kär i den människan. Det värsta jag vet är freaks som döööööööör för deras favoritartist men jag börjar inse att jag sakta men säkert börjar bli en av dom. För där satt jag på en fullsatt buss och mimade med till "För en lång lång tid" och helt plötsligt gjorde det inget att jag har fem prov inom loppet av två veckor och helt plötsligt var höst mycket bättre än sommar och helt plötsligt grät jag en skvätt över hur fint allt var. Håkan är så jävla bra. Vem behöver en psykolog när man kan lyssna på Det är så jag säger det?


Så jääääääääääääääääääääääävla underbart. 12 Augusti 2011, förmodligen den bästa dagen i mitt liv
Vem är torsten?

En fråga som jag fick från en anonym idag. Torsten är Julia Torstensson, min fina vän. Anledningen att hon kallas så är för att det finns för många Julia, men för lite tid att varje gång berätta vilken av juliorna jag skriver om. Dessutom är Torsten ganska sött. 

Så. Nu vet ni.

På tal om Torsten så har jag spenderat förmiddagen med att hjälpa henne spela in ett höstprat, och det tog en jäddra tid. Är rätt så trött på att höra henne snacka om sina systrar nu kan jag lova, men oj så bra det blev tillslut! Kakan - THE MASTER OF WINDOWS MOVIEMAKER.

Nu ska jag sova. Ha en fin vecka fellassssss! Tagga studiedag på fredaaaag!


Jag och torrelorre för mycket mycket länge sedan! Kolla blicken jag ger henne. Förebild?!

RISE AND SHINE EVERYBODY! LÖRDAG IDAG! Plugglördag förvisso, MEEEEEEEN lördag!
Innan pluggeriet drar igång ska jag och mamma till G-sunda centrum. Fett coola. Näääää men de har ju byggt om med massa butiker så man måste ju åka dit och checka in så att säga. Sen ska jag skriva filmanalys (=könssjukdom)

Ha en uppåt dag vänner! Heddåheddå


YEAH COMIN' FROM THE HOOD