Sa ju att jag inte skulle återvända förrän på onsdag, men jag klarade liksom inte av det. Efter dessa tre år på denna lilla blogg har jag skapat något slags bloggbegär. Jag befinner mig alltså på mitt sommarställe vilket de flesta som känner mig vet om, eftersom jag högt och ljudligt skröt i fredags i skolan om att jag fick sluta väldans tidigt för att ta mig hit till Liane. DUNDUNDUN tänker ni, DU MISSAR JU VALBORG. Och yes det gör jag, vilket absolut SUGER på sitt lilla vis. Men jag har det så überbra här med så jag offrar en uppsalahögtid för att umgås med med min kära familj. Vi solar, fiskar (har dock inte fångat EN ENDA firre vilket är HÖGST ovanligt. Martin och jag har blivit utsedda till mäztare i bottennapp för det är bannemig det enda spöt nappar på!!), grillar och myser. Vi hade ODs vårkonsert på direktsändning och pappa hävdade att han INTE ALLS var ledsen över att missa valborgssjungandet i aulan med sina ODfriends, men jag tror fasen han gråter en skvätt över det alltså. And i don't blame him! Blev lite sentimental och hemlängtig då vi tände brasan här för några timmar sen. Men jag ser det från den ljusa sidan, det är inte många som har en egen majbrasa på uppfarten! Den drog till sig lite uppmärksamhet och efter någon timme fick vi besök av ett par riktiga hardcorevärmlänningar. "Skjöt mä förste bäva imörse, bläv nåre dopp i sjöa äfter na män de var bare trävligt" sa en kille som inte kan ha varit en dag över 17. Härligt ändå tycker jag. Här är det mansgöra på hög nivå tidigt som gäller.
Skulle ju egentligen inte blogga, men måste bara flika in detta. Har precis varit och sett musikalen Jesus Christ Superstar i Stockholm och det var så FÖRJÄVLA bra! SJUKT. Att hela vårens föreställningar är slutsålda kan jag VERKLIGEN förstå efter att ha sett detta. VERKLIGEN. Verkligen. Har ni möjlighet tycker jag DEFINITIVT att ni ska försöka kirra biljetter till höstens föreställningar innan de också tar slut. Musiken är så jävla ball och Judas är SNYGGGG. Åh. Är helt euforisk nu. 
Tränade med Emma efter skolan idag och vi körde så jävla hårt. Tror jag iallafall. Är nämligen helt fruktansvärt trött och slut i kroppen. Víll bara sova och skakar ut i fingertopparna. Känns sådär med tre timmars långt uppsatsskrivande imorgonbitti måste jag säga, men samtidigt skönt på någe vis. Gillar att skriva och gör det nog bäst under press.

Har förresten kommit fram till vad jag ska bli när jag blir stor. Eller nästan iallafall. Tänkte bli något som involverar skrivande, kemi och statistik. Den tredje inriktningen la jag mest till för att dagens mattelektion, där vi gick igenom just statistik, gick så extremt bra. Lär väl ångra mig efter några lektioner till om jag känner mig själv rätt. Meeeennn nu vet ni hur jag ska håva in kosing i framtiden iallafall. Bra info.

Imorgon kväll ska jag på Jesus christ superstar på Göta Lejon! Sjukt taggad, har lyssnat in musiken på spotify och det är dööbra. Därefter tänkte jag lämna en cliffhanger så får ni se vart jag spenderat helgen på onsdag då långhelgen är över. Syns dårå! Ha en bra valborg! Varannan vatten osvosv.