JAG HAR LYCKATS. Ända sen jag kom hem från Thailand i vintras har mitt mission varit att göra den perfekta omeletten. Man fick alltid så SINNESgoda omeletter på frukostarna där, och idaaaaaaaag åtta månader senare lyckades jaaaaaaag. Det är sånt jag gläds åt på sjukdagar som dessa. Tror jag ska ta och baka, måste ju passa på mitt i flowet liksom.

Alltså åååååååååååå. Jag som trodde det skulle vara lite skönt att vara sjuk och hemma från skolan. Men neeeeeeeeej. Jag dööööööör av min brännande hals, och jag måste ju liksom laga all mat själv så inget blir särskilt gott och det går inget kul på teve förrän klockan slår 14.00 då MTV drar igång på riktigt. Det enda som var upplyftande var smskontakt med Siri, sjuklingen på andra sidan stan, vi diskuterade pinsamheter under Friendzone och läskiga pappor under I used to be fat. Mycket bra sällskap.

Någon förkylningsgud tog mitt förra inlägg på för stort allvar. Jag är sjuuuuk! Längesen jag hade såhär ont i halsen, men ganska passande ändå då jag kommer slippa ha ångest över att jag inte är på coldplay because i simply caaaaan't. Men oj vad avundsjuk jag är.

Jag kan inte ladda upp bilder på den här dåliga appen, men bokstäver går alldeles utmärkt att publicera, därav lite färglösa inlägg på blögga. Ha överseende folks.