Ja hörrni. Nu var det bra längesen. Har, precis som resten av människorna i er närhet firat jul. En riktig traditionell JUL. För första gången på två år! Tänkte här beskriva den men ni vet ju alla hur det går till. Julskinka, släktkalas, kalleankadebatter och julklappsutdelning mm. De sistnämnda är jag förövrigt extreeemt glad för!! Så himla bra grejjor.

Under lovet har jag sträckkollat igenom hela första säsongen av glee, det är hur bra som helst??? Har också haft en veckas familjemys med aaallla systrar vilket inte händer särskilt ofta. The life of a sladdisbarn.

Mycket mer har jag inte att säga. Bara att imorgon är det nyår och att jag kategoriserat mig själv i en egen grupp av människor som i princip bara består av mig själv. Vi som inte köpt en klänning till nyår utan bestämde oss för en längst bak i garderoben. För ärligt talat kan jag inte förstå denna hysteri. Blir upprörd. Ni är <17. Ni kommer alla frysa benen av er på slottsgården och spilla bubblig dricka på era svindyra kroppsbeklädnader på någon hemmafest i flogsta. NU BLEV DET BITTERT. Men håll med om att denna afton kan vara årets mest överskattade?! Jag ska dock göra det allra bästa av kvällen, blir nog en SKOJ natt ändå, kan kanske inte bli annat med det fina folket!

Kompenserar upp detta korta inlägg med en drööös av bilder. Enjoy!

Kommentera

Publiceras ej