Men NEJ. Nejnejeenej. No acceptanto. Dessa människor av det manliga könet som lägger upp bilder på sig själva när de bänkar på gymmet. Klarar inte av det. Niet. Inte charmigt alls att se dina övermuskulösa armar ovanför dina PINNSMALA vader. 

Avklarat. Idag gliiider jag runt i fleecetröja och mjukisbyxor (som det står lundellska skolan på. Vet ej hur de hamnade i min annars så rödsvarta garderob) och pluggar franska. Drömmer mig bort till fraaaance och filosoferar till den fina utsikten vi alla har utanför fönstrena just nu. Lyssnar på världsbästig musik (1:a gången med magnus uggla/miss li kan jag ju vara låten som har den ABSOLUT mest relaterbara texten??)och blir glad, och tittar på mitt hår i spegeln och blir KÄR i ricinolja som är det bästa jag vet numera?? Används i håret och på ansiktet för MIRAKEL. Är helt amazed. 

Nu ska jag återgå till älskade joseph i min franskaroman. MÖK, som jag skulle sagt om jag suttit i skolans bibliotek med människorna i inlägget under. 

Men först får ni njuta av svettiga bilder från swedish house mafia för två veckor sedan. Blir fortfarande helt hög när jag tänker på den kvällen. Bilderna lånade av Hannanana Andreasson! 

Kommentera

Publiceras ej