Pluggar kemi här hemma inför provet imorgon, men finalen i biggest looser stör mig. Är redan trött dessutom. Har börjat prioritera att SOVA nuförtiden. Det är så underskattat. Har gått och lagt mig vid tio några kvällar i rad nu, och det är så sköööööönt. Jag är som gjord för att sova. Skulle ge så mycket för att få ligga kvar i sängen på morgnarna. SÅ MYCKET. 

Idag fick jag min historiska person som vi ska skriva ett åtta sidors långt PM om. Fick först George Armstrong Custer och satt och halvgrät i klassrummet för att jag inte hade en aning om vem snubben var, fick till slut byta men fick då Hildegard av Bingen. (.......) Satt och stirrade på lappen ett tag och lyckades sen (tack gud) byta till mig Aristoteles. PHUHUH. Blir ett sjuhelsikes arbete att få ihop ändå alltså. Ojojoj. 

Så. Har ni någon bok hemma i bokhyllan om Aristoteles får ni gärna bjuda meeeed er. 


Och såhär kommer jag se ut på historiska minglet i vår, blir klurigt det där med skägget minsann.
Dålig dag. Alldeles för varma kläder, lite för otvättat hår i en ful stram tofs, illamående, svårt engelskaprov, fruktansvärd mensvärk, isig väg hem och en halkincident på bussen. Muuu. Surdag. Men det var varmt iallafall, hela 12 grader. Lättade upp stämningen. 


Ge mig ge mig lite phiphi islands
Pluggar kemi och äter lussebullar. Nu mår jag illa som attaN. Tänkte mest säga att jag hade skinnjacka idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och jag frös inte!!!!!!!!!!!!!! ALLS!!!!!!!!!!!! Jag och grupppppppen visade även upp dansen idag. Killarna fick lifta för att hinna fram i tid, hoho. Spela inte Yeah x3 av Chris Brown för mig TACK. Spyr av bara tanken på dunkdunkdunkdunkdunket i början. Idag gick även min dator sönder i skolan, ÅH.

Nu ska jag sova, får ställa spyhinken vid sängen tror jag allt (MED LITE VATTEN I, som experten siri lärt mig).