Var hos Siri hela eftermiddagen och gosade. Vi färgade håret på na' och pluggade matte i en kvart. Tanken var väl att matematiken skulle ta upp större delen av dessa 3 timmar vi spenderade tillsammans, men utseendet är ju allt så.. 

Vi kollade på The kings speech i skolan, rätt seg ibland men den är faktiskt väldigt bra! Kollade på den i Thailand på vår regniga dag, men fattade nada på grund av thailändsk undertext. Intressant det där med thailands tv förresten. Det går i princip ut på att jätteopererade och sminkade tjejer står och pratar om något som verkar oerhört roligt i ett rosa rum med Hello Kittys överallt. Skulle vara kul att låta dessa tjejer möta våra tvprofiler. Bosse Bildoktorn och de andra dvs. 


Visst har jag ändå varit hyffsat duktig med min årsresumé? En liten nostalgitripp blev det allt! 

Idag hade jag på mig ett örhänge som ser ut som på bilden nedan. VARJE gång jag har på mig detta örhänge kommer alltid två-tre stycken fram och frågar om jag är med i någon feministisk klubb. Så en gång för alla: NEJ. Tycker mest det är lite snyggt faktiskt. Idag har jag träningsvärk i HELA min kropp. Det märks att jag inte tränat på riktigt sedan innan Thailand, dvs. 5 veckor sen, hehe. Vaknade upp imorse och kände värk i varenda del av kroppen, tillochmed UNDER foten! Detta måste göras något åt vänner!

OKTOBER

Den här månaden var det mycket plugg och i skolan nördade vi oss med våra nya fina datorer. Vi hade roliga svenskalektioner där det spelades upp teatrar och egengjorda filmer och vi pluggade järnet inför första fysikprovet. Den 6 oktober flydde jag och Siri från rosendal och återvände hem till Seminariet! Vi kramade gamla lärare, höll tal framför åttorna och lämnade avtryck vid favvobordet. Himla bra dag! Hösten började komma på riktigt och jag stretade emot kylan i min lilla tygjacka. Jag pluggade matte och klagade på bloggen över hur svårt det var (sorgligt, eftersom det vi gör nu är på en helt annan nivå) och jag och Siri fikade med gosiga Linnea! Den 27:e åkte jag och Mamma ner till Göteborg och hälsade på släkten och Helena! Jag gick på stan SJÄLV och kände mig mycket stolt över detta. Hem kom jag med en hel drös kläder till Thailand. NOVEMBER

Jag njöt av höstlov och började bläddra i leksakstidningarna som började komma, bästa! Vi hade gosfika med baldergänget för första gången sedan sommarlovet och i skolan hade vi halloweendag, där alla förutom jag själv var utklädd. Så kändes det iallafall. Jag och 5 tjejer från klassen gick i November på Breaking Dawn och vi satt och snyftade och uttryckte vår kärlek till Robert Pattinson tillsammans. OJ vad det var bra. Dagen efter var min klass guider för 96:or som kom till vårt Öppet hus! Det var sjukt kul och vi var jävligt duktiga måste jag säga! Jag och Siri blev trötta på soffslappandet och köpte varsitt årskort på Friskis och blev därefter kungar på muskelbygge. I slutet av månaden började adventspyntet komma fram och den 26:e hade mamma en otroligt lyckad 50-årsfest! 

create avatarcreate avatar

DECEMBER

Slutspurt inför jullovet och jag pluggade som en gaaalning. Gick på pappas och OD:s Caprice med Peter Jöback och Pernilla Andersson som gäster, sjukt bra! På kvällen fick jag besök av ett par stycken gosiga värmlänningar och uppsaliensare, vi spelade Alias och åt godis, klassikern. Jag, Siri, Emma och Lisa var värdar på musikklassernas Luciakonsert och fick avnjuta TVÅ konserter från första raden. Nostalgii. En vecka innan jullovet var skolan ganska lågprioriterad från min sida, men jag klarade ändå av ett nationellt matteprov, mer gick inte att pressa in i ett huvud som några dagar senare skulle befinna sig på ett plan till THAILAND. Jajemensan. Den 17:e gick planet från Berlin till paradiset, där vi spenderade 3 veckor i solsken. Vi bodde på öarna Koh Lanta, Koh Lipe (<-- ÅK DIT FÖR GUDS SKULL), och Koh Ngai, och i slutet av resan blev det en shoppingtripp till Bangkok där vi went crazy på Bangkoks största shoppingcenter MBK. Det nya året infirades på en strand i Indiska oceanen, världens bästa avslut!