Befinner mig i Vejbystrand i skåne efter en veckas roadtrip längs hela den skånska kusten. Har aldrig varit i skåne och alltid varit lite kritisk av nån anledning, men OJ så fel jag haft! Detta är LÄTT sveriges vackraste landskap!! Stränderna är fullt kapabla till att jämföras en smula med de thailändska, och alla berg ger en grekisk feeling, älskar det! Dessutom har vi varit extremt bortskämda med vädret, sol och 25 plus hela veckan. Förtjänar nästan lite regn nästa vecka för att jämna ut det hela. Har det så braaa så braa och saknar vardagen så liite så liite. Funderar på att ha facebookförbud i ett par veckor, blir så trött på det jäkla stället.
Hejsan bortglömda lilla blogg. Mitt mobila internet har inte velat samarbeta på några dagar, men jag har haft annat för mig också så jag lägger inte hela skulden på tekniken. Just nu ligger jag på klipporna i kattevik och solar. Att fly uppsala denna sommar var verkligen ett smart drag, eftersom vi haft strålande sol under uppsalas regnigaste dagar. Siri har hälsat på och det var så hiiiimla mysigt. Vi fiskade krabbor, solade järnet, kysste maneter och skrattade itu i nästan en hel vecka. Lägger upp bilder sen från våra fina dagar. Imorgon lämnar vi mollösund och beger oss mot skåne. Tipptopp!
Var på VACKER utflykt på ön precis mittemot oss idag, Mollön. Man ser alltid ön och tycker den ser så liten och fjuttig ut men den är ENORM och innehåller antika kyrkogårdar och superfina ängar. Himlansssssss bra dag. På kvällen badade järngänget på kattevik. Topp!