Tränade livet ur mig imorse med Siri. Har aldrig sprungit så länge som jag gjorde idag. Säger inte hur länge, för ni skulle nog skratta då. Men jag är nöjd med mina avverkade små kilometrar iallafall. Dessa har dock gjort mig helt knäsvag, varm och trött. Ligger i soffan och dregglar för att munmusklerna somnat. I princip. Blev en väldigt gosig dag med min Sirre iallafall, trrots att hon utklassade mig i Mario Kart. 

Imorgon ska jag på körkurs, tre och en halv-timmes plågeri har de flesta sagt. Känner mig dock hyffsat taggad, ska bli skooj att få STYRA EN BIL. Förstår ni att jag, på dryga 157 cm ska sitta bakom ratten och manövrera en bil, som dessutom är sprillans ny. Stört. Ni får skratta. Jag skrattar lite själv.


Chillar med tablettask och trippla blöjor ah
Roy och Roger har en mack dundundundundundundundun
Längtar något så fruktansvärt tills detta regn slutar och vi får hit vår sol som ändå brukar vara hyffsat givmild i Uppsala!!! Var är de 30 graderna undrar jag? Längtar tills jag lämnar denna sida av landet och beger mig mot västkusten och värmelandet. Längtar till SOMMAREN. 

Hittade en film jag gjorde i början av sommaren förra året. Alla bilder är från mitt sommarställe på Mollösund. Jag ber er notera att jag var ett år yngre och att jag inte längre skulle lägga in fem bilder i rad på mig själv i en sån här video. Somrigt ändå vaaaaa?
 
Hur ska man hantera det faktum att jag drömde om världens drömprins natten EFTER midsommar, utan blommor under kudden? Håller tummarna mina, så får vi se om några år. 

Spenderade vår svenska högtid med Emman, Lisan och Siran i detta hus jag sitter i nu och som jag sitter i ganska ofta. Mitt hem dvs. Svettandes plockade vi blommor i skogen och band kransar ännu svettigare. TRICKY BUSINESS FOR SURE!