Är obeskrivligt trött. Kan vara för att jag somnat SENT den senaste veckan, kan också vara för att jag sprungit runt på IKEA med mamma idag och handlat till mitt rum. Fint är det här nu kan jag lova. 

Innan kvällen ska jag ta ett varmt bad med ett antal tidningar vid sidan om. Det vankas mysig mor-dotter-kväll ikväll. Helena åkte hem igår, Johanna är någon annanstans och pappa har konsert i Karlstad. Vi har laddat upp med film och B&J cookie dough, kan inte bli fel nu känner jag. 

Mammammamamammammammama
Dagen började med ett matteförhör som delades ut till tonerna av Imperial march från Starwars.
Har jag sagt att jag älskar min mattelärare?

Ikväll har hela familjen varit samlad + en pojkvän + fruktansvärt god mat. Väldigt mysig kväll, perfekt start på detta lov som vi blev tilldelade för sisådär 7 timmar sedan. Planerar att sova till tolv varje dag detta lov. Måste få sömnen ur kroppen. Ska träna också, och vara social. Dessutom ska jag fixa klart i mitt rum som fortfarande står oklart från sportlovets renovering. Gardin ska köpas imorgonbitti och bilder ska sättas upp. Perfekt projekt. Tja. Vädret suger. Men jag har haft alla viktiga seminarium och jag är FRIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiIIIII. Bara en sjukligt seg kemilektion kvar. Går liksom inte att vara ledsen. Inte heller när Siri berättar om hemliga toaletter och hur hon blev inlåst i en av dessa idag.
Ha-ha-ha-ha-ga-ha.

JUSTE!!!!!!!!!!! JAG VANN PÅSKÄGGSJAKTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kammade hem en bok. Notera punkten tack. Var helt säker på att vi skulle få godis, men nej. En bok. 


Såhär glaaaa råååååååå,