Sitter och andas ut efter cirkelfys med Sofia. Ohhh mycket har jag varit med om men DET var jobbigt. Sjukt kul och peppande iallafall med skrikande tränare och frustande människor. Nya tradition tror jag allt!

Sjukt kul att katte vann kampen. Hejade väl på skrapan egentligen men att katte går och vinner baaah sådär när dom har allt emot sig är jävligt ballt. FETT grattis. Vinnarna Katte och Rosendal hand i hand. 


Det BALLASTE från slaget igår. Rosendals dans där hela skolan dansade macarena i slutet. JOBBIGT FYRIS! (obsobsobososbosobosoobs, inte min bild. vet inte vems det är men tog den från facebook. credzz till dig)
Måste faktiskt tillägna ett helt inlägg åt Vårrusets brutala särskrivning i sin logga.

Gör ont i hjärtat på riktigt att tvätta av mina rödsvarta krigarränder på kinderna. Har varit en så sjuuukt rolig dag. Något man minns. PÅ TAL OM KORTA MEDDELANDEN (dvs. som detta blogginlägg), tänkte ta och börja twittra. Problem? Har under 10 followers. Kan inte mina läsare baaaah gå in och followa då? Heter kssundqvist. Kommer inte döma om någon total främling görT, vi är alla utkrystade till samma jord, vi är alla människor. FRED, KÄRLEK OCH FÖRSTÅELSE. 


(men rosendalare är nog ändå lite högre rankade)