Pinsam grej!!!!!!!!!!!!: Bara för att jag har laddat ner nån messengerapp ser det ut som att jag är inloggad på facebook dygnet runt ;(((((( DET ÄR INTE SÅ. HAR ETT LIV MM. 

Idag hände detta: Sov alldeles för länge, väcktes av snötweets och blev undervisad om andraderivator av mina kära klasskamrater. De har sån KOLL. "Lyssna på lektionerna karolina". Det sorgliga är ju att det är det jag gör. Kopierar vartenda ord som min KING till mattelärare säger, och antecknar med olika färger för att vara så pedagogisk som möjligt för min lilla hjärna. Ändå fastnar inte terrasspunkterna och derivatans alla ekvationer i huvudet på mig. 

Förövrigt så är det fredag imorgon, och helgen blir fin. Julbak hos Hänni och OD:s Caprice bland annat. Ni skulle se hur pappa håller på här hemma. Även fast han VET att han inte får, så visar han danssteg i smyg och har musiken på extra hög volym i hörlurarna när han övar på låtar för att jag EVENTUELLT ska höra musiken och bli imponerad. Fusk far, fusk. 

Nu ska jag sussa. Mysfaktor på att SUSSA. Godnatt folksssss

Alltså jag ryser fortfarande så hela jag består av stående hårstrån när jag kolla på videon under. 

Inser också att alltför många av mina inlägg börjar med ordet alltså. Men det är så catchyyy. 

När det börjar planeras skiva i klassen kan man börja aaana att den där studenten inte är så långt borta ändå. Om 16 skoldagar har jag gått halva min gymnasietid. Eeeeehhhhhhhh, hur gick det till tänker ni, hon är ju skitliten. JAG VET. Får åldersnojja. JAG fyller ARTON om 7 månader, whhhhaaattttttttaa. Tillåten att göra det mesta, dricka det mesta, köra det mesta och umgås med de flesta. Ungefär lika sjukt som att ungar födda 2005 går i ettan nu. Hur kan man ens vara född år 2005? När de var ETT år gamla blev Freddan Reinfeldt statsminister. Det var ju förra veckan typ?? Nu går dom bebisarna i skolan?? Lär sig matematik???????? 

Förövrigt väldigt skönt att inte gå i ettan. Alltså lågstadieettan. Den vanligaste repliken bland folk i min ålder är, "Åhh önskar jag var liten igen"........... ÖH nej?? Är så fruktansvärt glad att jag tagit mig igenom den tiden. Då killar var bakteriefyllda snorungar som drogs i flätor och tvingade till sig pussar på rasterna (den tidiga ungdomens våldtäkter), och då ALLT låg framför en. Fjortisperioden, mens, målbrott, modekrisen och sminkpressen. Kommer ihåg min syster som tyckte jag inte var "en äkta unge" därför att jag inte klädde mig i hängselbyxor och polotröjor när jag började fyran, utan gick till skolan i leggings och tunikor (dåtidens FASHION). Skulle vilja säga att dagens ungar har gått ungefär femton steg längre och blivit totalt oäkta, då varenda 10-åring nuförtiden äger en smartphone och högklackade pumps. Vart tog barndomen vägen. Tragik. 

OOOOOOOHHH ÄR SÅ JÄVLA SENTIMENTAL JUST NU. Blundar och befinner mig i Friends Arena. Kolla på filmen här, spola fram till 0.38 och kolla någon minut framåt, DET SJUKASTE JAG SETT. VÄRLDENS HÄRLIGASTE PUBLIK. Och det bästa är att jag står med där bland alla 40000 och vrålar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

När shm säger sitt ner, då finns det inget tvek.