Alltså jag skulle vara så BRA i göteborg. Har liksom transporterat mig med deras kollektivtrafik SJÄLV flera dagar i rad, och gått runt på stan utan att tappa bort mig. Den enda besvikelsen är väl det att jag inte ramlat in i Håkan på avenyn.

Idag har jag och Elin haft kusinmys! Gått runt på stan och ätit lunch på finrestaurang............ Hehehhe. Dit går vi inte tillbaka tror jag. Extremt pinsam situation..... Fotogenisk som hon är blev det enbart bilder på Elin idag. Men det gråter ju inte ögat för, snygghet går i släkten ser jag ;)))))))

Det här med att elevkåren fixar valvaka, dvs. övernattning, på Rosendal nästa tisdag.. Oh lord vad jag diggar skolan min. Ser fram emot kuddkrig i matsalen och tupplurer i hissen.

Idag har jag gått på stan helt själv, i GÖTEBORG alltså. Credz till mig. Har ångest dock för att jag köpte upp ett studiebidrag men YOLO som man brukar säga. Nu sticker vi till Helena och Martin!! Skojjigt

Gööteboooorg å gillar dej. Shoppingdag på stan och kvällsmys med världens bästa släkt. Kusinerna mina är ju bra fina alltså, precis som rimmet jag just drog. Har skrattat mig igenom denna kväll, gooosi!

Imorgon drar vi till freeport och shoppar loss på outlet, jäääääääääää!