ALLTSÅ DET ÄR SÅ SKÖÖÖNT MED LOOV. Förutom att lägga undan vinterskorna och plockat fram vårjackan har jag spenderat en fotbollskväll med Antons friends i Viksjö (?? Någon?) utanför stockholm, badat jacuzzi med ett par för många människor, YOLO:at mig igenom fyrisåns översvämningar (dvs cyklat genom en översvämning på en halvmeter (vatten upp till knäna)) och suttit på Uppsalarampen och bitit på naglarna när min pojkvän varit två millisekunder från att döda sig själv på en cykel. Har även, som ni fått åskåda i förra inlägget, lärt mig HOPPA med en bmxcykel?!?!? Lärde mig det dessutom vid en ramp full med asduktigt folk. HUR COOL OCH MODIG ÄR JAG INTE. 

Helt lyrisk för allt är så bra. Lyssna dessutom på bandet The vaccines. Hur bra som helst. Nu ska jag tagga valborg och skriva krönika. Laddar upp med för starkt kaffe och glasögonen på nästippen. Ska man leka journalist så ska man. 

 

Möjligtvis att Anton flyger lite högre och så men han hoppar ju faktiskt ner från en trappa så aa olika förutsättningar yes sir

Sen vi hördes sist har jag suttit ute på min altan och solat näsan med mina bästa tjejjor. Sen gick vi in för det blev kallt. But still. Jag har också spöat Anton i bowling (6 strikes just saying), ätit 2013s första Twister och jobbat mina fötter blåa på ODs vårkonsertmiddag i Alfénsalen. Goa göbbbbar det dära.

Nu läser jag in mig på engelska nationella, lyssnar på Veronica Maggio och drömmer mig tillbaks till en vårdag på musikklasserna. Skulle sitta fint med lite stämsång och vårkonsertrep just nu måste jag säga!