TIll detta inlägg vill jag att ni sätter på "Fri till slut" med Håkan Hellström för det blev litte powerful måste jag erkänna. XD

Aa eller ba för den är så jävla bra så jag dödsgråter.

Jag har en sån otroligt dålig vecka. Ni vet en sån vecka då man helst vill gräva ner sig med huvudet i sanden ungefär som en struts. Bara det att min sand gärna får ligga och vila på en strand på Mallorca eller liknande istället för på den plats.. där strutsars sand befinner sig. Hehe. 

Finns inget jobbigare än att vara i mitten av April, det blåser storm ute, är fem grader varmt, snö kvar på marken och man trängs på bussar som ALDRIGALDRIG ÄR I TID ÄVEN FAST DET STÅR ATT DE SKA VARA I TID PÅ APPJÄVELN. Och det värsta av allt är att behöva gå av bussen en onsdagsmorgon och snabbt som attan pussa pojken farväl för att han ska hem till sitt, och jag hem till mitt. (dvs Rosendal jag brukar kalla det mitt hem numera då det är där jag tillbringar mesta delen av min vakna tid och min sussande tid också för den delen).
 
Är helt förundrad över hur en människas liv helt plötsligt kan ha tagit över mitt. Inte bara det att jag numera kan nämna bmxtricks VID NAMN (barspin, tailwhip, flair, BACKWHIP you name it) och faktiskt underhållas av att kolla på en tio minuters lång video på youtube där små pojkar med fladdrigt hår och stora tshirtar trampar runt på cyklar och skuttar lite upp och ner. Utan han har liksom lyckats koppla över alla hans känslor in i min kropp och kopplat ner alla mina känslor som jag normalt borde känna då jag: 1. Gör något läskigt. 2. Gör något tråkigt. 3. Gör något kul. 

Bara det att jag nämnt honom i exakt varje blogginlägg sedan den 13 Mars. Ska sluta med det jag lovar.
 
Det är bara det att han är den som får mig att, trots elektriskt hår och stökiga sängar (fobi), vilja plocka fram spaden och gräva upp mitt huvud från den där sandstranden på mallis. 

Här får ni några godbitar från lördagskvällen att vila ögonen på. Tagna av familjen Strandoo. 


Kommentera

Publiceras ej