Även fast jag kände att jag blev totalt lurad/blåst/bortgjord då jag betalade 350 kr för att en man skulle klippa en centimeter av mitt hår och löddra in det i lite shampoo så är det en FANTASTISK känsla att ha frisörsalongsmousse i håret och mjukare strån än någonsin. Känslan av nyklippt hår är jämförbart med världens bästa kram/min lchf-kladdkaka/första vårdagen/fötter nergosade i thailandstrand/en varm hand/en färdigskriven labrapport/nyrakade ben.

Idag har jag, tillsammans med Sofia och Linnea, framkallat svettattacker på våra kära klasskamraters små pannor. Egen idrottslektion och boxercise stod på schemat. Mmmmhmmm gotta love att få springa runt med en visselpipa runt halsen och ett headset kring huvudet. Makten alltså. MM-MM-MMMM. Förstå att vara idrottslärare och att varje dag få sätta människor i arbete utan att själv röra på ett finger. Nästan värt det. Man får ju dessutom glida runt i mjukisbyxor fem dagar i veckan utan att ha ångest över det. 

Just nu sitter jag och äter kladdkaka med granatäpplen och tittar på mina nyss utskrivna uppsatser. De är så fina att jag nästan vill gråta lite. Förstår ni lyckomomentet just nu: nyklippt hår, första vårdagen (TYP ÄNDÅ, SÄG INTE EMOT DÅ DÖDAR JAG DIG), lchfkladdkaka och utskriven labrapport. Flyger runt lite bland molnen ungefär.

Kommentera

Publiceras ej