ALLTSÅ JAG ÄR I EXTAS. Trodde livets glädjeämnen var slut då jag fick sluta käka kladdkaka nu när jag börjat med LCHF. MEN NEJNEJNEJ. Har hittat/kommit på VÄRLDENS BÄSTA RECEPT. Omg det är godare än vanlig kladdkaka. PLUS att man kan äta den med hyffsat gott samvete. GÖR:

Kakans (TYP) kolhydratfria kladdikaka
6 ägg
1 dl steviaströ
150 g smör
150 g mörk choklad (ju högre procenthalt kakao desto mer LCHF:igt)
1 dl vispgrädde
3 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
Lite salt

Vispa ägg och steviaströ så fluffigt som det bara går.
Smält smör och choklad på låg värme, tillsätt grädden i kastrullen och rör om.
Blanda de torra ingredienserna och blanda därefter samman allt.
Smöra en löstagbar form lite, häll i smeten och ställ sedan in i ugnen på 175 grader (varmluftsugn) i cirka 15-20 minuter. Ju kortare tid, desto kladdigare kaka. VIKTIGT att inte få den för torr för då är den inte lika god. 

Efter en natt i kylen är denna kladdkaka SINNESSJUK. 


Ah och här har vi en förebild på min kropp så får vi se hur jag ser ut i sommar när jag förätit mig på denna kaka

Jag är i chock. Blev inträngd i ett hörn på bussen idag på grund av en massinvasion av nioåringar. Fick höra de SJUKASTE sakerna på vägen. När jag var nio diskuterade vi Barbie och tamagotchis på bussen, dessa ungar skrek ut porrsidor, skrattade åt two girls one cup och använde svordomar..???? Kände mig som en gammal tant där jag stod och utbytte förstående blickar med alla äldre resenärer.

Nu är mitt lilla minilov slut, har haft två mycket sköna dagar, sovit mest, men sånt hinner man ju inte med annars så det var ju bra. Skämde även ut mig på Friskis något brutalt igår, och fikade och gick långprommis i Uppsalalala med Anton idag. Gå inte ut om ni inte måste hörrni, mina stackars ben är som isglassar nu. Not najz.

Avslutar med en gullig bild på systrarna mina och lilla dryga jag som ska ha parkettplats framför sommarlovsmorgon.Letade i mitt arkiv efter fina bilder och hittade istället en massa filmer!! Bjuder på två stycken, en från midsommar då jag och emma dansar runt stången utan stång. Den andra filmen är från förra påsken, på mitt sommarställe i Värmland. 

MAH03901 from Karolina Sundqvist on Vimeo.

PåskLiane from Karolina Sundqvist on Vimeo.