Har på sista tiden blivit rädd för denna blogg. Hur dåliga inläggen blivit och hur TRÅKIGT allt är. Har liksom tappat bort mig själv i alla mobilinlägg med bilder från kvällen innan och en liten beskrivande text på tre meningar. Nej, nu ska ni få lära känna Karolina igen. Varsågoda. 

Är en Uppsalabo, turning 18 inom kort, lever för potatisgratäng och kladdkakesmet, vilket jag tragiskt nog nu inte får äta för jag går på LCHF som min kära syster predikat om i två år. Jag älskar att lyssna på partidebatter på TV, men har absolut inga åsikter själv, en av anledningarna till varför jag inte valde smip utan natur på rosendal. Hatar dock allt som har med fysik och kemilabbar att göra och sover helst på matten, men kämpar mig igenom skolgången genom att smygäta kladdis hos Torsten på andra sidan kvarteret, och spela GeoDefense med Sofia på lunchrasterna. Älskar att sitta på bussen hem mitt i natten med Håkan i öronen och nynna med till Försent för Edelweiss, som jag självutnämnt till världens bästa låt.

Detta med att självutnämna håkanlåtar till världens bästa har jag dock en lång erfarenhet av, detta finns arkiverat på denna lilla blogg. Tro och tvivel, Det här är min tid och Aprilhimlen är några av de FANTASTISKA låtarna som denne lille man med krulligt hår och spinkiga ben lyckats åstadkomma. Men är ingen indietjej rakt igenom. Nej, sen jag dansade och tappade rösten på Swedish house mafia i Friends Arena har jag sprungit i takt till Antidote på löpbandet på friskis, och somnat med rysningar längs kroppen lyssnandes på Don't you worry child, och jag vågar nog hävda att Greyhound skulle kunna vara det bästa i houseväg som gjorts. Sen har jag ju en egen liten DJ med mig i skolan som ständigt sätter hörlurar i öronen på mig för att jag ska lyssna på "det här ASFETA DROPPET".

Älskar att prata om livet med mina bästisar på Fågelsången och skratta bort smink på tjejmiddagar i industristaden. Förutom alla håkanlåtar och musikklassernas hela repertoar, så är Fucka ur med De vet du den enda låt jag kan helt utantill. Tragik. Spenderar somrarna allra helst på mina sommarställen, gärna med en brunbränd kompis vid sidan om. Men trivs minst lika bra på en åkant i Uppsala ätandes på jordgubbar och godis köpt på Gottis bredvid Silver och sånt. Bor i en villa i Sunnersta med mina små föräldrar, ensambarn sen fleera år efter att båda mina systrar lämnat Rödhakevägen. Dessa kvinnor försöker dagligen pressa ur mig information om mitt liiiiiiiiiv, som helena skulle uttrycka sig, och tar alltid upp söndagsmiddagarna med att prata om alla nya finurliga saker de lärt sig i skolan. Gillar dom dock ändå. 

Kan bli nåt så jävulskt nervös och framkalla spyattacker och yrsel på bara några sekunder genom att tänka på något jag ska gå igenom. Detta har ungefär hela min umgängeskrets fått uppleva och ingen tror mig längre när jag säger att "men hörrni nu mår jag faktiskt illa på riktigt". Har en förkärlek till att överanvända ord och applicera dom på varje livssituation som jag och mina vänner går igenom. Mök, analklåda och kära värld är väl favoriterna som fått mest slagkraft. 

Älskar att läsa coola bloggar, favoriten är Hanapee som totalt lever mitt drömliv. Är en trogen Friends-supporter och How I met your mother-lover, och försöker nätterna i ända klura ut perfekta livssituationer. Får lätt ångest för minsta lilla, hatar att plocka ur diskmaskinen, hämta in posten och plugga franska. Spelar sims då jag vill glömma bort allt vad mitt liv går ut på, är en mästare på att göra rödvinssås, älskar ordförklaringsspel och AVGUDAR jordgubbscider. Är sämst i hela världen på att slå in paket, hatar att köpa julklappar, går alltid runt i svarta jeans, sover till 14 på lördagsmorgnar om jag kan och tar mig på överläppen när jag blir orolig. 

Tar ungefär tre veckor på mig att skriva en A4-uppsats i samhällskunskap, men skriver ihop ett blogginlägg dubbelt så långt på en halvtimme. Detta har ni nu fått åskåda. Vet inte hur många som tog sig ända ner hit, men GRATTIS du tappra läsare. Nu vet du allt som är värt att veta om innehavaren till denna lilla blogg. 


2 kommentarer

Sofia

20 Jan 2013 11:49

haha du är för go du!

julia t

22 Jan 2013 21:43

du är fantastisk min vän

Kommentera

Publiceras ej