Jag har spenderat dessa 8 dagar på det nya året genom att sova, ha ångest, ha en annan sorts ångest, ha en tredje sorts ångest, äta, träna, umgås med toppfolk och läsa i min fäääntäästiska "Torka aldrig tårar utan handskar". Tips för er att läsa, jättebra komplement till tv-serien.

Ligger nu i sängen och kan inte sova, precis som resten av Uppsala kan man antyda genom twitter. Har vridit på mitt dygn så mycket att jag skulle kunna befinna mig i en annan världsdel. Somnar fyra, vaknar 14. Äter ischoklad till frukost, tränar livet ur mig på Friskis, äter pizza till middag. NÄE. Dags att styra upp livet på riktigt.

Detta ska bli året då jag i december kan kolla på bilder på mig själv från januari och tänka att DAMN, vad jag har förändrats. Då pratar jag inte om klädstil eller hårlängd, utan kropp och SINNE. Ska bli så jävla FIT rent ut sagt, och ska dessutom börja sluta bry mig så jäääädddra mycket om vad andra tycker. Blir trött på mig själv när jag inte ens vågar ha kos-hörlurar på bussen för att det kan "se töntigt ut". Nej, vi ska sluta ta skit och vi ska ta hand om våra kroppar. Är ni med på det? Fyra pass i veckan HEJÅHÅ

Delar med mig av en rumpövning som är helt outstanding. GRYMBRA

1 kommentarer

Amanda

09 Jan 2013 09:46

Härligt! Träning är så sanslöst göööött! Och bodylicious är grym :D dock förstår jag inte hur sumokicken ska göras, långsamt, snabbt, vart ska man vara still. Knepigt!

Kommentera

Publiceras ej