ALLTSÅ JAG ÄR I EXTAS. Trodde livets glädjeämnen var slut då jag fick sluta käka kladdkaka nu när jag börjat med LCHF. MEN NEJNEJNEJ. Har hittat/kommit på VÄRLDENS BÄSTA RECEPT. Omg det är godare än vanlig kladdkaka. PLUS att man kan äta den med hyffsat gott samvete. GÖR:

Kakans (TYP) kolhydratfria kladdikaka
6 ägg
1 dl steviaströ
150 g smör
150 g mörk choklad (ju högre procenthalt kakao desto mer LCHF:igt)
1 dl vispgrädde
3 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
Lite salt

Vispa ägg och steviaströ så fluffigt som det bara går.
Smält smör och choklad på låg värme, tillsätt grädden i kastrullen och rör om.
Blanda de torra ingredienserna och blanda därefter samman allt.
Smöra en löstagbar form lite, häll i smeten och ställ sedan in i ugnen på 175 grader (varmluftsugn) i cirka 15-20 minuter. Ju kortare tid, desto kladdigare kaka. VIKTIGT att inte få den för torr för då är den inte lika god. 

Efter en natt i kylen är denna kladdkaka SINNESSJUK. 


Ah och här har vi en förebild på min kropp så får vi se hur jag ser ut i sommar när jag förätit mig på denna kaka

Kommentera

Publiceras ej