Nu är det så att jag har en pojkvän som gör tricks på en cykel. Och idag kom han ut med en ny film! Kollakolla för han är supeeerduktig! 

UPDATE: Titta EXTRA noga i bakgrunden 3.05, så ser ni NÅN NI KÄNNER IGEN ;))))

Anton Strand - rite.se from Jesper Sundman Productions on Vimeo.

Bränn er aldrig flickor och pojkar för min extrema brunhet (DET VAR FAKTISKT EXTREMT) jag hade för sisådär fem dagar sen när jag befann mig i Grekland är borta nu kan jag säga. Nu är jag bara mjäkigt Sverigebrun igen. Tragik. Trist också att jag känner att det gör mig ledsen, då jag och Siri pratade mycket om detta innan vi åkte. VARFÖR är det så viktigt EGENTLIGEN med brunheten en ska införskaffa sig på varenda utlandsresa en gör. Skämmas ska en göra som thailandsresenär om en inte kommer hem med läderhud och bränd hårbotten. Och åker en till Frankrike måste en minsann vicka näsan uppåt litegrann i Eiffeltornet för att åtminstone få lite rosiga kinder. 
 
Nej länge leve blekheten. Vi behöver inte besprutas med UV-strålar för att vara lyckliga. 

Som firare av sommarlovet pussar jag på Anton lite extra och kollar på film lite extra. Borde vandra ut nån gång och möta friska luften men det är inte lika trevligt. Iallafall inte när det ständigt är växlande molnighet. Trött på det. 
 
Nu måste jag sluta för har sparat ut mina naglar och de fastnar under datortangenterna och jag blir jätteirriterad.

Så kul bild<3
Hemma efter en woooonderful vecka på ön Skopelos i Grekland med Siri! Vi har besökt alla mama mia-platser vi kunde hitta (det är på skopelos filmen spelades in!), åkte båt med hoppande delfiner på sidan, besökte en munk i ett kloster högst upp på ett berg (han bor alltså där varje dag på året helt ensam och får endast äta typ oliver och bröd), badat på skopelos alla underbaaaaaara stränder, druckit knalliga drinkar på La costa, trampat på getingar och fått solsting. De två sista mindre bra kanske men DET HÖR TILL. Nu kan jag inte klia på min mage för den är uppbränd. Men är glad ändå. Tack för veckan bästa sirp och mina fina päroN!