Grej jag har extremt svårt för: Medelålders kvinnor som klipper håret i en assymmetrisk page och färgar det svart med skiftningar i lila. 
 
Grej jag njuter av att göra: Berätta för folk om min och Siris story. Dvs. att vi skiljdes åt vid fyra års ålder och sen ba hittade tillbaka till varandra tio år senare. Mmm-mm. 
 
Grej jag gör cirka varje dag: Låtsas prata i telefon på bussen så jag slipper säga hej till föredettaföredettaföredetta klasskompisen som just klev på. 

Grej jag ABSOLUT hatar: Plocka ur diskmaskinen. Aa punkt.
 
Grej jag borde sluta upp med: Sätta på mig mina Dr.Denim genom att dra i öglorna man egentligen ska stoppa ett skärp i. Tänker inte ens förklara detta för ni vet vad som sker. 
 
Grej jag är så äckligt jävla sugen på så att jag dör: Coca to the fucking cola. MEN NEJ NEJ HAR JU DÅ NYÅRSÄCKELLÖFTE OM ATT INTE INTA NÅGON FORM AV LÄSK PÅ HELA ÅRET. 
 
Grej jag kan börja gråta av när jag tänker på det: Att jag har skrivit min sista kemilabbrapport NÅGONSIN. Och att jag inom tre månader kommer ha min sista kemilektion NÅGONSIN. Positivt gråt alltså. 

Grej jag gör alltför ofta: Småspringer förbi folk på grindstugeskogsvägen till skolan och sabbar min självkänsla då jag halkar och tvingas kompensera halkan genom att vifta på armarna så att jag slår till den random människa som går där just då (i vanliga fall en snygg trea/en rädd etta/slobodan)

Grej jag ska göra nu: Äta upp resterna av våffelsmeten (slår våfflorna i godhet a-aa) och slänga mitt träningsschema som jag och siri så naivt gjorde i årsskiftet. 

Ett övergrepp och en våffla

Har haft en jättemysig helg med Anton här i Uppsala. Shoppat, ätit och skrattat till karatefylla. Erkänner att det är rätt kul. Kollade på Pretty Woman igår också, världens bästa film aa-aa.

Idag så ska jag plugga maaassa biologi och peppppa inför denna korta vecka. På torsdag åker vi upp till Värmland med tjocka (om än lite reducerad denna gång) släkten för påskfirande!! Dit dessutom Anton ska med!! WÖÖ MYS

Han får dessutom stå för två tredjedelar av bilderna under. Dels för att han är fotogenisk och dels för att HAN ÄR MIN ASCOOLA CYKELPOJK. (Lägger upp cykelbilden helt frivilligt jag lovar)

Har haft två himla fina dagar!! Byggt och strukturerat upp en egen stad i skolan med alla naturtvåor och sprungit, bråkat och kommit på massa smarta lösningar i B300-korridoren tillsammans med alla andra Solstadsbyggare. Lärt känna massa nytt folk och känt lite att det ska bli mycket tråkigt att komma tillbaka till skolan och ha det vanliga igen. Rosendal är KINGS på att komma på roliga grejer att göra. 

Fick besök av pojkvännen (förlåt men hur nice är inte det ordet då) i tisdags och myste hemma hos honom och hos hans bror igår. Så mysigt!! Att dessutom sitta på ett tåg i 50 min är skönt för sjäääääälen, där hinner man minsann tänka igenom mycket. Förutom att jag har träningsvärk i armarna, är lite sjuk och stel i nacken av all sjuk stress från förra veckan är livet rätt toppppppppnotchhhhhhhhhhhhh måste jag säga.