Grej jag har extremt svårt för: Medelålders kvinnor som klipper håret i en assymmetrisk page och färgar det svart med skiftningar i lila. 
 
Grej jag njuter av att göra: Berätta för folk om min och Siris story. Dvs. att vi skiljdes åt vid fyra års ålder och sen ba hittade tillbaka till varandra tio år senare. Mmm-mm. 
 
Grej jag gör cirka varje dag: Låtsas prata i telefon på bussen så jag slipper säga hej till föredettaföredettaföredetta klasskompisen som just klev på. 

Grej jag ABSOLUT hatar: Plocka ur diskmaskinen. Aa punkt.
 
Grej jag borde sluta upp med: Sätta på mig mina Dr.Denim genom att dra i öglorna man egentligen ska stoppa ett skärp i. Tänker inte ens förklara detta för ni vet vad som sker. 
 
Grej jag är så äckligt jävla sugen på så att jag dör: Coca to the fucking cola. MEN NEJ NEJ HAR JU DÅ NYÅRSÄCKELLÖFTE OM ATT INTE INTA NÅGON FORM AV LÄSK PÅ HELA ÅRET. 
 
Grej jag kan börja gråta av när jag tänker på det: Att jag har skrivit min sista kemilabbrapport NÅGONSIN. Och att jag inom tre månader kommer ha min sista kemilektion NÅGONSIN. Positivt gråt alltså. 

Grej jag gör alltför ofta: Småspringer förbi folk på grindstugeskogsvägen till skolan och sabbar min självkänsla då jag halkar och tvingas kompensera halkan genom att vifta på armarna så att jag slår till den random människa som går där just då (i vanliga fall en snygg trea/en rädd etta/slobodan)

Grej jag ska göra nu: Äta upp resterna av våffelsmeten (slår våfflorna i godhet a-aa) och slänga mitt träningsschema som jag och siri så naivt gjorde i årsskiftet. 

Ett övergrepp och en våffla

2 kommentarer

Amanda, din nu mera amerikanska vän!!

26 Mar 2013 01:12

haha när du skrev att du slog slobbodan i ansiktet när du sprang börade jag skratta så mycket så att jag dog!!!

Amanda

26 Mar 2013 14:36

Haha härliga grejer! Som du känner för kemin känner jag för matte. och tyska. no more snart.

Kommentera

Publiceras ej