Den här dagen ägnar jag mitt blogginlägg till SIRI för hon fyller ARTON idag. Siri är en vän som jag liksom kan få abstinens av. Kan ligga hemma och längta ihjäl mig till att bara få ligga i hennes soffa med såsfläckiga mjukisbyxor framför Teen mom med ett paket mörk choklad havssalt. I och med att vi numera går i olika klasser (känns nästan lite knasigt att vi faktiskt gått i SAMMA klass) träffar jag inte min Sirpi varje dag. Brukar spotta henne genom fönstrena i macsalen på rosendal då och då och få sånna där attacker av SIRIIII DU SKA VA HÄR MÄ MIG OCH INTE DÄR MED DOM. Kanske tur dock att jag inte har egenrätt på na, mina råttattacker och bokstavskombinationsutbrott har minskat DRASTISKT sen jag slutade umgås med grenisen på heltid. 
 
Hon är i varje fall världens bästa kompis, som, oavsett hur klyschigt och blaha:igt det låter, alltitiiiid ställer upp och är där för en tjugofyrasju femtiotvå veckor om året. Älskar henne SÅ och tycker det känns littttte bara littte jobbigt att hon numera är myndig och kan skolka hur hon vill/inta alkohol lagligt/köra bil/ja allt. VI BLIR VUXNA SNART HÖRRNI. 

Grattis min fina kompiz som ba är helt faaaaab

1 kommentarer

siri

13 Mar 2013 10:10

ÅH GOSISEN TACK SÅ JÄTTEMYCKET!!!!!!! Blir alldeles rörd ju. Tycker vi tar en såsfläckskväll SNARAST! Älskar dig med kakibaki, PUSSPUSSPUSS

Kommentera

Publiceras ej