Sönderskriken hals efter segerljublet och söndertrasade öron efter Fyris misshandling av en mikrofon. Världens bästa skola, väääärldens bästa skola tog hem segern för fjärde året i rad. Så mycket känslor och så mycket gemenskap och sammanhållning. Rosenmakt.

 

 
Fyrisslakt.
 
Att gå på musikklassernas vårkonsert är något man gör med så blandade känslor. Förra året kände jag mest att jag inte ville tillbaka. MEN I ÅR. Satt på första raden och droppade tårar på första låten. Kändes så hemskt att de stod där uppe, utan mig???? När dessutom musikklärarna (läs: musikklärarEN med stort M) stylat upp sig så fina så fina och aulan är fullproppad med förväntansfulla föräldrar och snorande syskon kunde en ju inte annat än önska att det var en själv som stod däruppe på scenen med nyinköpt klänning och obekväma skor, nervös inför spexet och solosången på niornas egen låt. 

Nej tillbaka till livet som gymnasist :)) Fysikprov på tisdag dårå. Och debattartikel om nån bostadsbubbla (???) att skriva. Men sen vänner. Sen är det nedräkning på riktigt till sommarlovet. Åh vad jag längtar. 

En glad kak från repen innan min sista vårkonsert

Amen tjäänna! Det var ett tag sen. Har väl mest pluggat och så. Solat på altanen och svettats på pendeltåg. Ätit massa glass och cyklat till Konsum för godisinhandling tio min innan stängning tre dagar i rad. Dansat på TaggaSlaget med min fina skola och trippat på klackar ute i skogen i stockholm. Jag får sommarlov om tjugo dagar, jag åker till Grekland med Siri om 23 dagar, jag fyller 18 om 44 dagar. Allt funkar rätt fint. På onsdag ska vi krossa Fyris i slaget och jag ska på tisdag ha mitt sista prov i tvåan.
Livet >>